11 Mart 2018 Pazar

Suo Ocean Trench; Samoa Adası'nın Popüler Yeri

Suo Ocean Trench; Samoa Adası'nın Popüler Yeri

Suo Ocean Trench; Samoa Adası'nın Popüler Yeri Dünya'nın mavi ve yeşil ile buluşmuş en güzel yerlerinden biri olan "Suo Hendeği" kelime anlamı olarak da büyük yüzme deliği anlamına geliyor.

Samoa Adası'nın Güney Kıyısında

    Samoa Adası'nın güney kıyısında yer alan Lotofaga Köyü'nde bulunan "Suo Hendeği" volkanların patlamaları sonucunda oluşmuş doğal bir güzellik. 30 metre derinliğindeki bu hendek zemin altındaki kanallar sayesinde okyanusa kadar bağlanabiliyor.
    Suo Hendeği'ne atladıktan ve yüzdükten sonra ahşap merdiven ve platform yardımı ile tırmanarak yukarı çıkıyorsunuz. Tabiki yüzme bilmeyenler için korkutucu ve tehlikeli bir yer olabilir. Ahşap merdiven ve platform zaman zaman kaygan halde olabiliyor. 
    Yinede bu Dünya'nın En İlginç Yeri olan Suo Hendiği'nde yüzmeye engel değil. Bu harika deneyimi yaşamak için Dünya'nın dört bir yanından turistler burayı ziyaret ediyor.

    Ailecek günü birlik yüzmek için yakınlardan buraya gelenlerin sayısı da çok fazla. Gel-git olamadığı için de durgun bir gölde yüzmek gibi Suo Hendeği'nde Yüzmek. Ayrıca suyu temiz ve berrak olduğu için, çok da fazla ürkütücü gelmiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder