1 Temmuz 2015 Çarşamba

Yerden Yüksekte Kamp Yapmaya Ne Dersiniz? / New Style; Camp on the Tree


    Kampçılık maceralı ve heyecanlı bir tatil şekli. Hele ki kalabalık arkadaş gruplarıyla kamp yapıldığında tadından yenmez. Ancak her bölgenin kendine özgü yaşayan canlıları ve konforlu olmayan yeryüzü şekilleri olabilir. Bu durumda yükseklerde kamp yapmaya ne dersiniz ?


    Benim gibi börtü böcekten korkanlar için süper tasarımlar. Belki diyeceksiniz ki böcekten korkuyorsan kampa neden gidiyorsun. Muhteşem doğa manzaraları ve şehirlerin stresinden kaçmak için gidiyoruz tabikide, yöreye özgü bazı böcek ve sürüngenlerde hayati tehditler oluşturacak kadar insan sağlığına zararı ve zehirli olabiliyor. Bir de böyle ne kadar yüksekte kamp yaparsak o kadar güzel manzaralar görebilme fırsatımız oluyorsa, yükseklerde ağaçlardan yardım alarak kurduğumuz çadırlarda neden kamp yapmayalım ki?


    Ülkemizde de bu tarz kampları yapabileceğimiz uygun noktalar var ancak kamp alanı olarak değil elbette. Bu tarz kamp yapanlar yan yana tanımadığın insanlarla kamp alanına sıkışmak yerine, vahşi doğada kendi seçtiği yerde kamp yapmayı yeğliyor.


   Bu tarz tesisler bizim ülkemizde de olsa talep olur diye düşünüyorum. Kampın rahatsız olduğunu düşünenler için konforlu bir kamp stili oluşturulmuş, balkonundan yatağına her şeyi mevcut.


New Style; Camp on the tree. Here is California Tree camping. Tents are pretty cool and stylish :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder