24 Kasım 2016 Perşembe

Modern Hippi Ailenin İlgi Çekici Yaşamı


Modern Hippi Ailenin İlgi Çekici Yaşamı Instagram fenomeni olup çıkmış düğün fotoğrafçısı Katya ve kocası Rob'un farklı hayatı. Yaşam stilleri, evlilikleri ve yaşadıkları yer onları fenomen haline getirmiş durumda.

Modern Hippi Ailenin İlgi Çekici Yaşamı

    Modern hippi bir aile oluşlarının adım adım aşamaları kendilerini öncelikle bir ada hayatına taşımalarıyla başlıyor. Doğal yaşamın getirileri ve bebeklerine doğal güzel bir hayat sunabilmek için ada hayatına taşınmayı seçmişler.
    Bu ilginç çiftin tanışma hikayesi ise tam bir tesadüfe dayanıyor. Katya bir evlilik fotoğrafı iş teklifi alıp, bunun için Meksika'ya gitmiş. Rob ise o düğünün davetlileri arasındaymış ve göz göze geldikleri an birbirlerine aşık olmuşlar. Düğün sonrası birbirleriyle görüşme kararı alan çiftin 8 aylık flört dönemi başlamış. Sonrasında evlenmeye karar verip, evliliklerini de şirin mi şirin bir bebekle devam ettirmişler.

    Bebekleri Zion doğunca çift kendilerinin de kaçmak istediği şehir yaşamında bebekleri büyütmek istemeyip, bir adaya taşınma kararı almışlar. Bunun hem kendileri hem de bebekleri Zion için eşsiz bir başlangıç olacağını düşünmüşler, iyide yapmışlar.
    Dominik Cumhuriyeti Adasında yaşamlarını sürdüren çift her anlarını instagram üzerinden takipçileri ile paylaşmayı seviyor ve hatırı sayılır bir takipçi kitlesine de sahipler. Katya ve Rob çiftinin internet dünyasındaki takma isimler Modern Hippi Ailesi.

Peki Bu Çift Nasıl Geçiniyor?

    Hippi olmak iyi güzel de peki hayatlarını nasıl sürdürüyorlar yani bu işin maddi boyutu da var dediğinizi duyar gibiyim. İşte o kısımda hala evlilik fotoğrafçılığı yapan Katya'nın yanı sıra internette açtıkları bir web sitesinde kişisel gelişim, yoga ve annelik ile ilgili çeşitli eğitimler veriyorlar, herkesin hayali ancak yapması zor olan şeyi yapıp hobilerini paraya dönüştürüyorlar. Çok sayıda takipçileri olduğu için de bu çok zor olmasa gerek.

Vegan Hippi Çift

    Modern Hippi Çift yogayı hayat felsefeleri olarak benimsemişler ve aynı zamanda da Vegan Yaşam taraftarılar. Sağlıklı beslenmeyi destekleyen çift instagram takipçileriyle yaptıklar yiyeceklerin tariflerini de paylaşıyor. 
    Bu sıradışı çift internetten kazandıkları gelirin bir kısmını ise Yoga Tapınağı kurmak için biriktiriyor demekki o denli iyi kazanıyorlar. :)
    Planlarına göre aile yakında Kanada, İzlanda, Newyork, Hindistan gibi ülkelere gidip, çektikleri fotoğrafları da instagram hesapları üzerinden paylaşacak.
Eğer bu Modern Hippi Ailesi'ni takiplemek istiyorsanız instagram hesapları @nurturingnova

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder