23 Haziran 2015 Salı

Yaz Tatili için Villa Kiralama ve Konaklama Seçenekleri


    Sizlerde yaz tatillerine kalabalık aile ya da arkadaş gruplarıyla gitmeyi seviyorsanız, otelden daha çok evinizin rahatlığını arayacağınız kesin. O halde muhteşem denizi olan bir beldede villa kiralamaktan daha iyi bir fikir olamaz. Hem kişi başı maliyeti düşürmüş olursunuz, hemde istediğiniz yiyecekleri kendiniz hazırlayıp yaz tatilinde gezeceğiniz yerleri siz belirleyebilirsiniz.
    Çardak Villa Ege nin incisi Çeşme' nin Ilıca mevkiinde güzel ve nezih bir muhitte, plaja ve şehir merkezine oldukça yakın bir konumda yer alıyor. Konuklarına en rahat, kaliteli ve kişiye özel bir tatil sunuyor. Kışın tatile çıkanlar için de, yaz kış yılın her anında hizmet veriyor. Aileler, arkadaş grupları veya kişiye özel olarak kiralanabilen villalardan oluşan Çardak Villa, kış ayları için kaloriferli ısıtma sistemi haricinde romantik bir ambiyans sunan şöminesi ile de keyifli bir tatil sunuyor.
    Villar 6 adet VIP olarak toplamda 40 adet yatak kapasiteli ve yüzme havuzundan, basket sahasına dek her şey düşünülmüş. Kablosuz ii futnternet hizmeti ve çocuklar için mini futbol sahası, havuz barı, marketi, A la Carte restaurantı, masa tenisi, plaj voleybolu, ücretli tenis kortu olmak üzere birçok aktivite hizmeti sunuyor. Gitmeyi düşünenler ve bilgi almak isteyenler; www.cardakvilla.com adresini ziyaret edebilirler.

    Cesme County, Village of Ilıca is considered to be the "Vacation Capital of Turkey". Cardak Villa promises its guests relaxtion and comfort. In your personal Villa, you are granted, elite conditions of the utmost comfort. It is very close to the town Center and beach. If you are looking for an extraordinary vacation destination, unlike ant other.
    Six private Villas- 40 beds - A la Carte Restaurant - Pool Bar - Playground Field - Swimming Pool - Shops - Mini Football Field - Beach Volley Field - Tennis Court (paid) - Basketball Field - İnternet- Table Football - Table Tennis - Security

Aussergewöhhlicher Urlaub
    Inder urlaubresident Cesme / Ilıca, In einer schönen und ruhigen gegend, dem strand und dem stadt zentrum sehr nahliegende villa residenz, bietet den besuchern, einen urlaub in sehr hohem standard. Familien, freunde und alle die, die eineaussergwöhn licen urlaub wünschen ist die Cardak Villa die ide alste urlaub sanlage in Cesme, sogar in wintermonaten bieten wir einen komfortablen service an. Die villen sind neben den heizungen, auch mit kamın ausgestattet.

Auch Siehabenjetzt Eine Villa in Cesme
    Statt standard hotel service bieten wir eine villa mit garten, zu dem noch Kostengünstiger und ein urlaub im höheren standard. Die villa wird ihnen ein gefühl von zu hause geben, ein garten mit rosen, spielplatze fürihre kinder, swimmingpool und zu em noch viele restaurants mit türkischen und weltweiten spezialitaten und das von sher freundlicherm personel das jederzeit für sie da ist.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder