19 Mart 2015 Perşembe

Çok Şirin Tasarımlı Bir Karavan

    Hemen hemen herkesin hayallerinde bir karavan alarak, manzarası müthiş yerlere çekip, kafayı dinlemek ve tatil yapmak vardır.
    İşte bu özel yapım karavan hayallerinde ötesinde bir sevimlilikle tasarlanmış. Ön tarafı Amerika da kullanılan okul otobüslerinden alınmış sarı renkli ve arka taraf aynı ev gibi dizayn edilmiş. Çatısı, duvarları ve pencerelerindeki güzel çiçeklerine kadar her şey düşünülmüş.
    Bu kadarla da bitmiyor; bu karavanın içi bir harika, tavanı ve yerleri ahşap kaplanmış, lambaları avize şeklinde, mutfağı, banyosu bir karavana göre daha geniş olarak dizayn edilmiş. Kendine ait bir yatak odası ile bunun üzerine yapılmış katta da bir oturma odası bulunuyor. Bu karavan görünüşte seyahat edilebilecek niteliklere sahip görünüyor ancak sadece bu görüntü verilmek amaçlı mı tasarlanmış yoksa yolculuklarda da kullanılıyor mu bilemiyorum.
    Çünkü içindeki birbirinden güzel eşya yolculuklarda biraz ağırlık yapacağa benziyor. Yinede bunu tasarlayanlar elbet hafif malzemeler kullanmışlardır ve bu çok şirin tasarımlı karavan ile gezintiye çıkmak harika bir deneyim olabilir.
    Ülkemizde de karavan tipi araçlar satıldığı gibi, aslında kişiler isteklerine göre bu kadar büyük olmasa da tasarım yaptırabilirler. Karavandaki en önemli özellik bu evi çekebilecek güçte bir motora sahip olması ve dizaynı yapılan her eşyanın yere sabitlenip, en hafif olanların tercih edilmesi.

1 yorum: