9 Ocak 2017 Pazartesi

Datça Dutdibi Fishmekan

Datça Dutdibi Fishmekan

    Datça'daki Dutdibi Fishmekan 1980 yılında açılmış Datça'nın ilk restoranları arasında yer alan gözde bir mekan.
    Açıldığı günden itibaren kendine has tarz ve çizgisini koruyarak, misafirlerini ağırlayan mekanı, Datça'ya yolunuz düşerse mutlaka ziyaret edin. Kaliteli hizmet anlayışı ve profesyonel kadrosuyla; müşteri memnuniyetini yüksek düzeyde tutmayı hedefleyen Datça Dutdibi Fishmekan, restoranda dondurulmuş balık ya da bayat balık ürününe kesinlikle rastlanmayan, müşterilerine her gün taptaze balık sunan bir önceki günden ellerinde deniz ürünü kalsa dahi kullanmayan hassas bir restoran.

Dutdibi Fishmekan Kurucusu Gürhan Sırrı Göksel

    Restoranın kurucusu olan Gürhan Sırrı Göksel, her zaman 1. sınıf zeytinyağı kullandıklarını belirterek; İskenderun'dan gelen seçme karides ve yerli kalamar kullanmayı tercih ettiklerini ekliyor. Datça'nın iddialı restoranı Dutdibi Fishmekan, müşterilerine 90 çeşit meze sunabiliyor. Hale ilk gelen taze meyve ve sebzeleri kullanan mekan, müşterilerinden "çok lezzetli ve bugüne kadar yemediğimiz bir lezzet" tepkilerini almaktan memnuniyet duyuyor.
    Deniz ürünü sevenler ve yolu Datça'ya düşenlerin mutlaka uğraması gereken mekan, deniz kenarında harika bir manzaraya sahip. Gece manzarasına da doyum olmayan Dutdibi Fishmekan, ister dostlarınızla keyifli bir akşam geçirmek, isterseniz sevgilinizle romantik bir akşam yemeği yemek için çok ideal bir restoran. İnternet sitesini ziyaret etmek isterseniz TIK TIK.

Dutdibi Fishmekan Menü ve Fiyatları



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder