12 Temmuz 2016 Salı

Cumalıkızık Köyü Ahududu Festivali Geliyor

Cumalıkızık Köyü Ahududu Festivali Geliyor

    Bu hafta sonu yolu Bursa' ya düşecek olanlar için Bursa, Cumalıkızık Köyü' nde harika bir festival var kaçırmayın. 19. Uluslararası Cumalıkızık Ahududu Festivali 16 Temmuz Cumartesi günü köyün meydanında coşkulu bir şekilde kutlanacak.

 19. Uluslararası Cumalıkızık Ahududu Festivali

    Ahududu festivali kapsamında pek çok eğlence ziyaretçileri bekliyor olacak. Mis gibi lezzetli mi lezzetli ahududular da cabası :)  
    Geçmiş yıllarda en çok dizilerin çekilmesiyle gündeme gelip tanınan ve sonra 2014 yılında Unesco Dünya Mirası Listesi' ne alınan Cumalıkızık Köyü çok yakında yeni bir diziye daha ev sahipliği yapacak; yapımcılığını Pastel Film' in üstlendiği Sen Benimsin isimli dizi, her hafta cuma günleri 20.00' de Fox Tv de yayınlanacak. Dizinin oyuncu kadrosu ise süper; Gökhan Keser, Rüveyda Öksüz, Güven Hokna, Burak Sergen, Dila Danışman, Seda Akman, Ruhi Sarı, Buket Dereoğlu gibi tecrübeli bir oyuncu kadrosu bulunuyor, tavsiye ederim.

Ahududu Festivali İstanbul' dan Tur Fırsatı

Cumalıkızık Ahududu Festivali' ne katılmak ve Bursa' nın diğer güzel köyü olan Misi Köyü' nü de gezebilmek için bu günübirlik tura katılabilirsiniz. 
16 Temmuz Cumartesi ile 17 Temmuz Pazar sabahları hareket edecek günübirlik turun kişi başı fiyatı; 85 lira. Daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz BURAYA tıklayın.


    Eğer Cumalıkızık Ahududu Festivali' ne katılamayacaksanız ya da köyü daha tenha bir zamanda gezerim, köy kahvaltısı yerim, hatta bir iki gece konaklarım diye düşünüyorsanız bu yazıma mutlaka göz atın BURADAN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder