27 Ağustos 2015 Perşembe

Kurban Bayramı' nda Tatile Gidilebilecek Beş Tatil Yeri...


    Kurban Bayramı bu yıl arefe günü de tatil olanların olduğunu düşünürsek 23 Eylül itibariyle 4 gece 5 gün bir yerlere tatile gidebilirsiniz. Bunun için ülkemizde gidilebilecek çok güzel tatil noktaları bulunuyor. Sizlerde biraz iş stresinden kurtulmak ve huzur bulup, tatil yapmak istiyorsanız birbirinden güzel bu tatil fikirlerinden birini değerlendirebilirsiniz. İşte Kurban Bayramı' nda Tatile Gidilebilecek Beş Tatil Yeri...


    5. Bodrum / Yahşi
Bodrumun sakin yüzünü keşfetmek, güzel koyunda denize girmek ve yöresel lezzetleri tatmak isterseniz huzurun merkezi Yahşi' ye gidebilirsiniz. Bodrum merkeze de oldukça yakın olan Yahşi tarihi bir Rum Köyünün günümüze ulaşmış sempatik yüzü. Bodrum / Yahşi tatili için merak ettiğiniz her şeyi BU YAZIMDA bulabilirsiniz.


    4. İzmir / Foça
Bir diğer kafa dinleme ve huzur bulma mekanı tabiki güzeller güzeli Foça. Eskisi ayrı güzel, yenisi ayrı güzel olan Foça da gezilecek yerler, tekne gezileri, sörf keyfi ve tarihi sokaklarda geçmişe yolculuk fırsatları mümkün. Hepsi bir arada süper bir tatil zevki için İzmir / Foça' yı tercih etmek isterseniz FOÇA YAZIMA bir göz atın derim.


    3. İzmir / Çeşme
Ege nin muhteşemliğine kim karşı koyabilir ki? İzmir' in birbirinden güzel ilçelerinden birini tatil için tercih edecekseniz tabiki diğer bir seçenek de kesinlikle Çeşme olmalı. Bu güzel mekan 6 kilometre uzaklıktaki Ilıca' nın dünyaca ünlü plajına gidebilmeniz içinde olduça mantıklı bir tatil fikri. Ayrıntılı bilgi için BURAYA tıklayın.


    2. Erdek / Avşa Adası
Sıradışı pratik bir tatil arayanlar için burası oldukça uygun. Tatil fikriniz aceleye de gelse, son anlara kalmış da olsa Avşa' ya her türlü gidip, kalacak yer bulabilirsiniz. Otelden, kampinglere dek birçok konaklama seçeneğiyle, çeşitli eğlence mekanları ve mükemmel bir gün batımı keyfi sunan Avşa tatiline hazırlık yapabilmek için AVŞA YAZIMI mutlaka okuyun.


    1.Bozcaada
Eşsiz ve huzurlu tatil arayanlar bir diğer ada seçeneğini değerlendirebilirler. Daha önce hiç gitmemiş olanlar için Bozcaada nostalji ile eğlencenin birleştirildiği muazzam bir tatil mekanı olacaktır. Tertemiz denizi, mehşur koyları ile mutluluğu ve huzuru fazla uzaklarda aramanıza gerek yok. Eğer tatil planınızı Bozcaada Tatili üzerine düşünürseniz BURAYA tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder