19 Eylül 2014 Cuma

İstanbul' a Karşı Muhteşem Bir Yemek

    Ve karşınızda Vogue; dünyadaki en ilginç restoranlar listesinde yerini alabilmiş, bir Türk restoranı. 1997 yılından bu yana dünya mutfağından çok özel lezzetleri, muhteşem bir İstanbul manzarası eşliğinde sunan eşsiz bir mekan. Açıldığı ilk andan beri popüleritesini korumuş ve hizmetini en iyi şekilde sürdürmüş bir yer Vogue.
    İstanbul' un keşmekeşinden sıyrılıp, enfes gece manzarasının rengarenk ışıkları karşısında, muhteşem anlar yaşatabiliyor insana. Akdeniz mutfağının birbirinden güzel lezzetlerini, çok geniş suşhi seçenekleriyle ve zengin şarap menüsüyle sunuyor misafirlerine. Rengarenk ve ilginç moleküler kokteyl menüsüne de göz atmadan geçmeyin derim. Her gün 12.00 ile 02.00 arası, hizmetleriden doyasıya faydanabilirsiniz. Gitmeden önce rezervasyon yaptırın, özellikle de hafta sonları. Ambiyansında klasik çizgileri tercih eden mekanın duvarlarını, Türk ressamların tabloları süslüyor.
   Mekan İstanbul' un merkezi yeri olan Beşiktaşta bulunuyor. İş yemeklerinde de tercih noktası haline gelmiş bu şık mekanda, brunch keyfide yapabilirsiniz. Abartı hiçbir şeye rastlayamazsınız burada. Her şey çok sade bir şıklıkta sunulmuş. Mekanda rahatlık ön planda olmakla beraber, beyaz tonlar atmosefere hakim. Fiyatlar haliyle biraz yüksek fakat; en azından özel günlerde tercih edip, boğazın sularından geçen gemiler ve Marmara' nın tatlı esintisi eşliğinde güzel anlar yaşayabilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder