28 Şubat 2015 Cumartesi

Bursa Beğendik de Bir Kahve İçin, Etrafı Gezin...

    Özellikle Bursa da yaşayanları ilgilendirecek ancak, şehir dışından gelenlerinde belki yolunun düşebileceği yeni açılan bir yer var Bursa F.S.M. nin paralel bir alt caddesinde aqua parka gitmeden onun sırasında yapılan harika bir kompleks ismi; Beğendik...
    Beğendik Plaza tam manası ile bir kompleks, içinde cafe, restoran, alışveriş, sinema, pub, eğlence ve daha birçok şey bulunduran muhteşem bir yer. Yaza kadar, şimdilik boş olan dükkanlara açılacak mekanlar olacak. Ancak burası tam bir AVM de değil orta kısmında havuzları ve bankları ile açık havada otururken, sıra sıra dükkanlara uğrayıp bakınabilirsiniz. Yanyana cafeler, publar, restoranlar ile bu yaza capcanlı girecek bir yer. En ilgimi çeken ise tadilatının devam ettiği yakında açılacak ve jazz konusunda canlı müzik hizmeti verecek alaçatı kıraathanesi... Beğendik en alt katında devasa bir yiyecek alışveriş çeşidi sunuyor müşterilerine, öyleki en taze meyve ve sebzelerin en fazla çeşidini burada bulabilirsiniz. 
    Birçok tropik egzotik meyveden, çeşitli sebzelere uzanan türleriyle her daim taze ürün alabilme fırsatını müşterilerine sunuyor. Güzel bir fikir ile bu kattan geçilen sera bahçesi ise yaz-kış kendi ürünlerini yetiştirebilen bir yer olmanın gururunu taşıyor. Serada taptaze naneler duvar boyunca yemyeşil uzanırken, sıra sıra raflarda ekili, domates, çilek ve diğer ürünler müşterilerine dalından seçerek alma olanağı sunuyor. Bu konuda müşterilerin ayağına organik tarımı getirmesi ile bir ilk diyebiliriz .
  Yine ithal ve çeşitli kahveleri çekirdek olarak alıp, tazecik içme fırsatını yakalamanızda burada mümkün. Zeytin yağlarındanda istediğiniz çeşidi minik ekmek dilimleri ile tadarak, oluşturdukları dolum kısımlarından çeşme ile şişelere doldurabiliyorsunuz. Farklı bir yer Beğendik, ürün yelpazesi çok geniş, indirim kartı da çıkartıp, indirim fırsatlarından yararlanabiliniyor.Üst kattaki cafe ve yemek bölümü dekorasyonu oldukça güzel, simsiyah tavan, tertemiz zemin, avizeler, duvar kağıtları içeriye gayet zengin bir görünüm veriyor. Cafe bölümünden ayrıca yemek bölümüne geçerek, sunumdaki bir çok güzel yemekten istediğinizi seçip alabiliyorsunuz. Bu yaz burası muhteşem olacak mutlaka ziyaret edin. Çevre düzenlemesi de bitmiş, arka tarafta otoparkı var ve vale hizmeti de veriyor. Tesisin yine arkasından devam eden, çevresi harika yeşillendirilmiş güzel yoldan dilerseniz lunaparka da gidebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder